top of page

Dag van het Testament voor het Goede Doel


Zondag 13 september is het Dag van het Testament voor het Goede Doel. Als NGO van de Broeders van Liefde, staan we als goed doel geregistreerd op de officiële website van testament.be. Want ook als u er niet meer bent, kunt u nog iets betekenen voor anderen.

Waar de meest kwetsbare mensen onze ondersteuning vragen, gaat Fracarita International – Congregatie Broeders van Liefde – nog een stap verder. In respect voor hun waardigheid. Door Fracarita International op te nemen in uw testament, helpt u ons de nodige zorg voor kwetsbare kinderen, jongeren en volwassenen in Afrika, Azië en Latijns-Amerika verder uit te bouwen.

Indien u interesse heeft om Fracarita International als goed doel te laten opnemen in uw testament, dan kunt u rekenen op persoonlijke, discrete en professionele begeleiding. Vanuit Fracarita International bezorgen wij u graag een juridische gids, alsook meer informatie over de werking van de Congregatie Broeders van Liefde op vlak van ontwikkelingssamenwerking, binnen onze wereldwijde projecten.

Ook voor persoonlijk contact kunt u op ons beroep doen. Indien u dat wenst, komen wij gratis en vrijblijvend op bezoek bij u thuis komen voor een eerste kennismaking en om u meer informatie te verlenen.

U kunt ons contacteren via mail (paul.segers@fracarita.net) of telefonisch op het nummer 0471 73 38 98.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page